AirTraffic

Charter

Charterfly passer for små og store grupper. Egne Charterfly gir spart reisetid, uten mellomlandinger og flybytte. Service ombord skreddersys til kundens ønske. Charter av helikopter kan brukes til opplevelsesturer for små og store grupper – se og opplev naturen fra luften.

Passasjerfly/Charterfly passer for små og store grupper fra den flyplass som er ønskelig til den flyplass som er destinasjonen for reisen uten mellomlandinger. Det passer for private gruppereiser, firmaturer, mannskapsskifte, sportsarrangementer, etc.

Det er mange fordeler med Charterfly. For eksempel så reiser dere sammen som gruppe, muligheter til å sette opp egen underholdning om bord i flyet, og det kan bestilles den serveringen som er ønskelig for flyturen. Flyreisen settes opp til den tiden som passer best for avgang og til tiden som passer best for returen.

Vi koordinerer også buss eller båt til reisen hvis det er ønskelig på ankomststedet.

FORESPØRSEL

AirTraffic Charter Fly Helikopter Cargo
+47  917 45 291
info@airtraffic.no
AirTraffic Charter Fly Helikopter Cargo
+45 98 92 22 23
info@airtraffic.dk

Sted eller flyplass

Sted eller flyplass

Privatfly, charterfly og flyfrakt til avtalt pris og til avtalt tid.

Siden vi har vært i bransjen i lang tid har vi kompetanse til å sette opp de mest avanserte charterreiser du måtte ønske. Alt innen passasjertransport, store fraktsendinger, private reiser, forretningsreiser og charter av små og store passasjerfly. Vi gjør det til avtalt pris og til avtalt tid, gang etter gang.