AirTraffic

Leie av privatfly

Veldig effektiv reisemåte. Unngå tap av tid før avreise og slip mellomlandinger under veis. Med egne fly velger du din reiseplan – når hvor og hvordan. VIP konfigurasjon på bestilling. 

Leie av privatfly er tidsbesparende og gir stor flxibilitet for enkeltpersoner eller grupper. Flystørrelsen justeres til det som passer antall passasjerer. Flyavgangen settes til den tiden som passer deg, og du trenger ikke å ankomme flyet før selve reisen skal finne sted. Det gir muligheter til å fly fra den flyplassen som passer best til den flyplassen som er destinasjonen for reisen. Flyturen gir god komfort, effektivitet og med flytyper som gir liten reisetid. Servering under flyturen settes opp til det som er ønskelig.

Leie av helikopter

Kostnadeffektiv reisemåte til steder som er vanskelig å nå med fly.

Leie av helikopter egener seg like godt til forretningsreiser eller til events, teambuilding, sightseeing, frakt av materialer på fjellet, persontransport, opplevelsesturer.

Hva koster det å leie et helikopter?

Prisen på leie av helikopter avhenger av stort sett av timepris i luften. Det er flere faktorer som kan påvirke dette som marshøyden, tid for stigning til marshøyden, tid for nedstigning, motvind, været hvis helikopteret må fly omveier for å unngå tåke/byger. For transport av materialer må man ta hensyn til avstand fra flyplass til der varene ligger, høydeforskjell mellom plassen der varene hentes og leveres, riktig helikoptertype til oppdraget, behov for ekstra bakkemannskap.

Merk at du betaler for reisen frem og tilbake med helikopteret selv om du går av på destinasjonen helikopteret flyr til. Men hvis helikopteret kan ha med seg passasjerer tilbake, kan man få rabatt.

Fastpris eller timepris?

Fortell oss hva slags type helikoptertur du ønsker og vi vil gi deg råd og forslag. Vi har oversikt over forskjellige tilbydere og kan gi deg best pris på helikopterleie.

FORESPØRSEL

AirTraffic Charter Fly Helikopter Cargo
+47  917 45 291
info@airtraffic.no
AirTraffic Charter Fly Helikopter Cargo
+45 98 92 22 23
info@airtraffic.dk

Sted eller flyplass

Sted eller flyplass

Privatfly, charterfly og flyfrakt til avtalt pris og til avtalt tid.

Siden vi har vært i bransjen i lang tid har vi kompetanse til å sette opp de mest avanserte charterreiser du måtte ønske. Alt innen passasjertransport, store fraktsendinger, private reiser, forretningsreiser og charter av små og store passasjerfly. Vi gjør det til avtalt pris og til avtalt tid, gang etter gang.